0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VREME CURI: Rubin izabrao Darka Jevtića, gde će Hose Kanjas?

Objavljeno: 24.01.20 u 10:20

Za sada se klubovi samo raspituju, a na ‘Marakani’ kao ozeblo sucne čekaju zvaničnu ponudu za Hosea Kanjasa.

Rubin je izabrao Darka Jevtića iz Leha kao pojacanje na sredini terena, tako da su za Hosea Kanjasa na a’talonu’ sada Emirati i Turska. Njegova želja je da se vrati u Španiju, ali ovaj posao ide teško i zato se kako saznaje HotSport vezista našao na meti Rizea. Drugi deo šampionata u Turskoj je nastavljen prošlog vikenda i pojačanja se mogu dovesti još narednih sedam dana, a vreme polako curi i konkretni potezi se povlače.

Jasno je da crveno-beli žele da nešto zarade prodajom Hosea Kanjasa, a pošto nije u takmičarskoj ekipi ta suma ne može da bude velika, tako da ostaje da se na papiru dobije obećano i uslediće rastanak posle samo šest meseci. Za sada je vezista najbliži odlasku od „otpisanih“, a Žander čeka Kiprane i Portugalce. U ovoj ekipi je Radživ Van la Para, koji nije otišao u Antaliju i za njega se radi na prodaji u Emirate u narednom periodu.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter