3
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

SLIKOVITO – REPREZENTATIVAC SRBIJE OPISAO SANOGA: Jak je kao konj!

Objavljeno: 24.01.20 u 11:34

Seku Sanogo je za sada najveće ime koje je pojačalo Superligu Srbije u zimskom prelaznom roku, a fudbaler iz Obale Slonovače našao se na skeneru Danijela Aleksića.

Možda bi navijači Crvene zvezde voleli da se ime Danijela Aleksića našlo zajedno sa Seku Sanogom na spisku pojačanja crveno-belih. Ipak, polušpic pruža sjajne partije u Turskoj, ali ga nije mrzelo da za ‘Sportski žurnal’ analizira pojačanje Crvene zvezde koje odlično poznaje iz švajcarske lige.

– Sanogo je bio ubedljivo najbolji vezni igrač u Švajcarskoj. Jak je kao konj, vrlo je neprijatno suprotstaviti mu se. Sistem takmičenja u prethodnoj zemlji u kojoj sam igrao je četvorokružan tako da smo često odmeravali snage – istakao je Danijel Aleksić.

Reprezentativac Srbije je igrao zajedno sa Mičelom Donaldom u Malatiji, te ga je uporedio sa Holanđaninom.

– Slični su igrači, ali Sanogo je mnogo jači, leva noga mu je izvrsna. Dok sam bio u Sent Galenu Seku je važio za jednog od najcenjenijih manevarskih fudbalera u Švajcarskoj.

FOTO: FK Crvena zvezda

Danijel Aleksić je istakao da Seku Sanogo zaslužuje epitet velikog pojačanja.

– Seku zaslužuje epitet pojačanja, međutim, očekivanja su velika, videćemo kako će se snaći. Internacionalac iz Obale Slonovače došao je u novo podneblje, nije ipak, to za njega nepoznata situacija jer je i ranije menjao zemlje. Sanogo je otišao u Saudijsku Arabiju zbog visoke finansijske ponude, inače su svi u Sent Galenu bili zadovoljni s njim – rekao je Aleksić.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

3 Komentara

  1. Glodari, brinite o svom klubu. Samo da vas podsetim,sad je -11 !!! Umišljeni ste,koji ste to klub u Evropi pobedili iz lige 5 ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Jao,breee, kad ga Soumah zavrneee, ahahaha, pa trescese Cmarakana,hahaha! Znamo mi vec kakvi su Tomane, Kanjas, VankaPara i ostali kapitalci! Sada zamislite kako ce ispadati taj teretni kamionet pored sekretarijana Asana, Sadika i L.Markovica! Jos jedan ogromni promasaj Terzica i Mrakele! Ne bih vam bio u kozi!

    0
    0
    Odgovori
  3. Danijel Aleksić pokušava da nas navijače Zvezde učini debilima na vulgaran način! Pompeznom retorikom o 31-nogodišnjem Sanogu pokušava da nam nametne nešto što ne nosi vodu! Da je ovaj budući “kapitalac” toliko dobar ne bi on bio standardna rezerva i to u Saudi Arabiji! Saudi Arabija i fudbal su u istoj relaciji kao “fića” i Porše!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter