Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su danas put Antalije, tačnije Beleka, na drugu fazu zimskih priprema gde ih očekuju prijateljske utakmice.

Za razliku od Kipra gde je putovalo 30 igrača u Turskoj će ih biti svega 27. Dejan Stanković je vratio u Grafičar mlade Strahinju Erakovića i Juga Stanojeva, dok je otpisan Radživ Van la Para. Novo ime na spisku je mladi levi bek Marko Konatar.


Reč je o levom beku rođenom 2000. godine koji je jesenas nosio dres razvojnog tima Crvene zvezde, ekipe Grafičara. On bi trebalo da dobije šansu i odmeni Milana Rodića, a alternativa je i Milan Gajić. Ako se Marko Konatar pokaže na turskom primorju mogao bi da dobije šansu tokom proleće. Ako ne, vraća se na Senjak na kaljenje.

U avionu za Antaliju našlo se 27 igrača, a to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Marko Konotar, Miloš Vulić, Branko Jovičić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Seku Sanogo, Mirko Ivanić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Mateo Garsija, Veljko Simić, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Tomane i Nikola Krstović.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić