2
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCEEN

POLJACI PIŠU: Još jedan Srbin ide kod Luke Milivojevića

Objavljeno: 24.01.20 u 16:58

Reč je o tridesetdvogodišnjem napadaču srpskog porekla koji ima mađarsko državljanstvo.

Poljski portal ‘Zestadion’ navodi da bi bivši mađarski reprezentativac i bivši napadač Legije i Čikago Fajera Nemanja Nikolić mogao da pojača Kristal Palas. Naime, on je nedavno napustio Čikago.

PL: Golman Noriča ‘Skinuo’ dva penala, Luka Milivojević strelac za Kristal Palas, Liverpul savladao Totenhem (VIDEO)

Prva želja Palasa bio je Kšištof Pjontek, Poljak je imao drugačije planove u karijeri, te je londonski premijerligaš aktivirao plan B. Mediji navode da su dve strane blizu dogovora, a igrač je već odbio ponudu Olimpijakosa i Bešiktaša.

LUKA MILIVOJEVIĆ JASAN: Nisam rekao zbogom!

Nikolić je postao prepoznatljiv po igrama u Videotonu, Legiji, a dobar je bio i u Čikagu gde je upisao 56 golova na 104 odigrana meča. Igrač rođen u Senti nikada nije dočekao poziv FS Srbije te je zaigrao za Mađarsku.

0
0

2 Komentara

  1. Ne verujem da taj Nikolić nikada nije čuo za po zlu čuvenu “novosadsku raciju”, ali on je operisan od nacionalnog osećanja i ne saoseća ništa prema žrvama svog naroda! On nije trebao da igra za mađarsku reprezentaciju iz poštovanja prema srpskim žrtvama i njihovim naslednicima!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo za Nikolića!! Važno je negde igrati a gde to nema nikakve veze! Sve je isto igrati za Mađarsku, Srbiju ili naprimer Bangladeš! Nikolić verovatno nikada nije čuo za novosadsku raciju, u kojoj su mađarski fašisti, 1942.g., na najbestijalniji način pobili 1300 Srba, samo zato što su Srbi, i baci li ih u Dunav pod led! Ali, nema veze to su samo bili Srbi! Mi smo drugorazredni narod, samo spreman za odstrel! Bravo Nikoliću, još jednom, pravi si građanin sveta, pravi kosmopolita!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter