0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NOVI ODLAZAK: Krilni napadač napustio Partizan!

Objavljeno: 24.01.20 u 10:50

Posle deset godina provedenih u Humskoj talentovani igrač će braniti boje Spartaka sa kojim potpisao ugovor do juna 2023. godine.

Rastanak posle deset godina provedenih u Partizanu i selidba u Spartak iz Subotice. Strahinja Jovanović je sporazumno raskinuo ugovor sa crno-belima, šest meseci pre isteka, a u klubu iz Humske je prošao sve mlađe selekcije i debitovo je kod trenera Miroslava Đukića za najbolji tim protiv Voždovca. Upisao je još četiri meča, kalio se u Teleoptiku i išao na pozajmicu u Proleter iz Novog Sada. Talentovano krilo je nastupalo za sve mlađe selekcije Srbije kao i mladu reprezentaciju pod komandom selektora Gorana Đorovića.

Pre nekoliko dana interesovanje je pokazao prvoligaš sa severa Srbije i usledio je dogovor, te paraf na ugovor do juna 2023. godine. Jovanović se priključio novim saigračima i već sutra sledi odlazak na završne pripreme u Antaliju, a ovo je nova stanica za momka iz Leskovca da potvrdi neosporan potencijal.

Strahinja Jovanović je za Partizan odigrao četiri meča i zabeležio je jednu asistenciju. U dresu Teleoptika igrao je 23 puta i postigao je tri gola. Za Proleter iz Novog Sada je igrao 11 utakmica i postigao jedan gol.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter