0
Evropske lige

SVE VIŠE NA CENI U FRANCUSKOJ: Radonjić o fenomenu golova sa klupe, ali i NBA zvezdi Džejmsu Hardenu

Objavljeno: 23.01.20 u 18:19

Nemanja Radonjić je posle godinu dana ‘pakla’ postao jedan od najomiljenijih fudbalera Lige jedan, a danas je govorio o svojim partijama u dresu Marseja, ali i Džejmsu Hardenu.

‘Foot 35’ i ‘L’Ekip’ objavili su intervju sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Radonjićem, a tema su bile sve bolje njegove igre na Velodromu, ali i proslava gola u stilu NBA zvezde Džejmsa Hardena.

Nemanja Radonjić je prvo odgovorio na pitanje o fenomenu da je sa klupe postigao pet golova, a kada igra svih 90 minuta ne može da zatrese mrežu.

– Ne znam kako to da objasnim, pet golova sam dao sa klupe. Valjda bi lakše trebalo da mi bude kada igram ceo meč.

Ne krije sreću zbog toga što igra mnogo više u odnosu na prošlu sezonu.

– Izuzetno sam srećan što sam dobio više vremena u igri u odnosu na prošlu sezonu. Srećan sam i kad uđem sa klupe i ako tada postignem rezultat. Nadam se da ću u subotu protiv Anžea igrati u startnih 11 i da ću postići gol.

Francuze je zanimalo i zašto golove proslavlja u stilu NBA zvezde Džejmsa Hardena, popularnim kuvanjem.

– Zaista mnogo volim NBA ligu i sam Hjuston. Često viđam Hardena kako pravi taj potez pa mi je to prvo palo na pamet posle gola datog Tuluzu. I onda sam samo nastavio to da činim – istakao je Nemanja Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter