1
Evropske lige

NEKADA JE BIO META ZVEZDE: A, danas je potpisao za Sporting i sada vredi 60 miliona evra!

Objavljeno: 23.01.20 u 23:19

Sporting iz Lisabona danas je doveo novog napadača, a interesantno je to da je on pre svega pet godina bio velika želja Crvene zvezde.

Htela ga je Zvezda zime 2015. godine. Tada je tresao mreže u ljubljanskoj Olimpiji. Danas je Andraž Šporar potpisao za Sporting iz Lisabona koji ga je platio Slovanu iz Bratislave šest miliona evra. ‘Lavovi’ su blindirali ugovor Slovenca i ko bude želeo da ga otkupi moraće da plati čak 60 miliona evra.

Podsetimo se šta je menadžer Slovenca Amir Ružnić rekao za srpske medije pre pet godina kada je Šporar bio na radaru Crvene zvezde.

– Postojala je ponuda Zvezde pošto me je Terzić kontaktirao. Međutim, mi u ovom momentu gledamo šta je najbolje za Andražov napredak, a sam igrač želi da ide u Šturm. Transfer u Zvezdu nije opcija, iako Šporar ima veliko poštovanje prema beogradskom klubu – istakao je Ružnić tada.

Šteta za Crvenu zvezdu…

0
0

1 Komentara

  1. Kako pisete neke netacne informacije. Ne vredi on 60 miliona eura sada vec portugalci kada god dovedu igraca stave otkupnu klauzulu od 60 miliona. Tako je bio slucaj sa Andrijom Zivkovicem,sa Fejsom,pa cak i sa Radosavom Petrovicem. I na kraju ako ne pokazu nista onda ih daju bud zasto.Ovo se obezbedjuju u slucaju da igraci eksplodiraju kod njih…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter