0
Evropske lige

‘BOMBA NA OSTRVU’: Murinjo ne može bez Kejna, kandidati za zamenu kapitena Engleske su dva Srbina!

Objavljeno: 23.01.20 u 23:50

Hari Kejn doživeo je tešku povredu i ne nazire se kada bi mogao nazad na teren, prve procene su da neće igrati ni na Evropskom prvenstvu.

Kapiten ‘gordog albiona’ teško se povredio. Tako je Totenhem do kraja sezone ostao bez klasičnog napadača. Sada Žoze Murinjo traži zamenu za Kejna, a prva dva kandidata su Srbi.

Kako javljaju britanski mediji, želja Totenhema su Aleksadnar Mitrović i Luka Jović. Uprava ‘pevaca’ još uvek lomi koga da napadne. Vremena je malo do 31. januara.

Aleksandar Mitrović je realnija varijanta, jer je cena daleko manja, a statistika bolja. Srpska ‘devetka’ je na 26 utakmica u Čempionšipu za Fulam postigla 18 golova. Problem bi mogao da bude taj što je i Mitrogol trenutno povređen.

Sa druge strane Luka Jović se nije snašao u Madridu. Mediji u Španiji ga teraju sa ‘Santjago Bernabeua’, te pozajmica u London na šest meseci nije isključena.

Nema šta, Srbi će narednih dana biti vodeća tema ‘ostrvskih’ tabloida…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter