2
Domaći fudbal

SEKU SANOGO: Svaki put sam pobedio Partizan, ponovo ću ovde, to je najvažnije!

Objavljeno: 22.01.20 u 12:30

Crvena zvezda je danas na stadionu ‘Rajko Mitić’ predstavila prvo zimsko pojačanje, vezistu Seku Sanoga.

Prvo se prisutnim medijima obratio sportski dirketor Crvene zvezde Mitar Mrkela. On je predstavio Sekua Sanoga.

– Sanogo dolazi kod nas na jednogodišnju pozajmicu. Dolazi iz Saudijske Arabije, a pet godina je sa uspehom nosio dres švajcarskog Jang Bojsa. Od njega očekujemo da nam donese agresivnost, skok igru i miran pas. Dugo smo tražili ovakvog igrača i nadam se da će se dobro spremiti i pokazati u crveno-belom dresu – rekao je Mrkela.

Prva izjava igrača iz Obale Slonovače je bila oštra, odmah o Partizanu i pobedama.

– Veoma sam zadovoljan što sam ovde. Srećan sam što ću svojim kvalitetom doprineti ekipi. Želim pobede u derbiju, jer je to ovde najvažnije. Igrao sam do sada protiv Partizana i pobeđivao sam. Nastaviću i istom ritmu – rekao je Sanogo.

Seku Sanogo će nositi broj ’35’ koji je nekada nosio jedan od najboljih stranaca u dresu Crvene zvezde Ekvadorac Kastiljo.

– Velika je čast nositi broj koji je nosio Kastiljo. Pokušaću da budem dobar kao on, pa možda i bolji. Za mene je broj ’35’ veoma važan. Pokazaću se u pravom svetlu.

Ne krije da se o dolasku u Beograd konsulotvao sa Srbima Prijeovićem, Vilotićem, Gajićem i Sulejmanijem.

– Pričao sam sa momcima, uputili su me u Beograd. Ali, voleo bih da vas više upoznam sam – iskren je bio Sanogo.

Kaže da je gledao mečeve u kojima je Crvena zvezda izbacila Jang Bojs.

– Gledao sam te mečeve. Sa trenerom Dejanom Stankovićem tek treba da se vidim i verujem da će mi pomoći da se što pre uklopim.

O formi:

– Ne brinite, pauza neće uticati na mene, u dobroj sam formi, sada će i prvenstvo, pa ću da vam pokažem – samouveren je reprezentativac Obale Slonovače.

O saigračima i kapitenu koji je otišao:

– Impresionirao me je Marin u Ligi šampiona. Ali, pre svih golman (prim aut. Milan Borjan). Ostale saigrače ću tek upoznati – zaključio je Sanogo.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Mirko Marković

0
0

2 Komentara

  1. Ahaha, ne mogu oni bez Partizana,pa to ti je!
    Evo, i ovaj „kapitalac“ se hvali kako ce on uspeti sutnuti taj jedini sut male zvezde na gol Partizana.Poducili ga sta da kaze, ahaha!?Ili, zna on ko je veliki klub pa bi uz njegovog imena da bude verodostojan.
    …A to je jos jedan novi Tersmanov Van Iz Kluba! A bio jedan Van Pun Para!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je pametan ovaj novi “kapitalac” se ne bi razmetao obećanjima i izjavama, koje on misli da će impresionirati navijače! Šta on misli da nas navijače može pridobiti ovim jevtinim izjavama o Partizanu?! Taj nema čime da nas pridobije, jer je bio rezervista u Saudi Arabiji 72-oj ligi sveta po FIFA standardima. Taj će samo zauzimati mesto nekom našem igraču a siguran sam da spada u kategoriju “pišljivi bob”! Na kraju će proći kao Kanjas, Ruiz, Rikardinjo, Fibel, Žander, La Prevara I ostali “kapitalci” sa greškom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter