0
Domaći fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ: Ušli smo u prijateljsku utakmicu, a dobili smo…

Objavljeno: 22.01.20 u 12:05

Trener Partizana govorio je za medije u Antaliji o prekinutoj utakmici sa Vitorulom, ali i samoj igri, pa i novajliji Škrbiću.

On je istakao da ako je utakmica profesionalna, a ne prijateljska, da i sudije moraju da budu profesionalci.

– Iznervirao me je amaterski nivo suđenja. Ušli smo u prijateljsku utakmicu, ali se posle 15 minuta videlo da to neće biti prijateljska. Protivnik je igrao tako da je to bila profesionalna utakmica, a ako je profesionalna onda svi akteri na terenu moraju da budu profesionalni. Ovo nije ni amaterski nivo, nisu dorasli takmičenju na terenu. Doći ćemo u situaciju da se igrači povrede na prijateljskoj utakmici. Razumem njih, oni rade svoj posao, imali smo mi ižešće pripremne utakmice od ove na Zlatiboru i Sloveniji. Ako želite da igrate profesionalnu utakmicu, onda i sudije moraju da budu profesionalne – rekao je Savo Milošević.

Evo šta je sve Savo Milošević rekao posle meča o učinku mladih igrača, ali i novjaliji Škrbiću:

– Škrbić je zanimljiv igrač. Pokazao je za kratko vreme da nije slučajno ovde. Odmah bih ga potpisao da je u takmičarskom ritmu, pošto nije dugo igrao, moraću dobro da razmislim – rekao je Milošević.

Od specijalnog izveštača iz Beleka – Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter