2
Domaći fudbal

SAVO BAŠ IZGUBIO ŽIVCE – AJMO NAPOLJE: Evo hoće li Partizan izaći na teren protiv Krakovije od 14 časova… (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.20 u 11:20

Partizan je sa 1:0 pobedio rumunski Vitorul u dvoboju ‘B’ timova, ali je meč obeležio prekid dva minuta pre kraja.

Sudija nije svirao očigledan penal nad fudbalerima Partizana što je bila kap koja je prelila čašu. Savo Milošević je dva minuta pre kraja ušao na teren i povukao ekipu. To nije bio jedini razlog za tako ekstremnu odluku, već to što su fudbaleri rumunskog tima sve vreme tukli igrače Partizana, a epilog je bio penal za Vitorul.

Savo Milošević je skoro ceo meč vikao na sudije, bio je veoma nervozan, o čemu svedoči i degažiranje lopte na teren u sred utakmice. Trener Partizana je po povlačenju ekipe sa terena vikao da u Turskoj više neće igrati prijateljske utakmice.

Prva bi trebalo da bude već od 14 časova protiv poljske Krakovije. Iako je Savo Milošević najavio da se meč neće igrati, on će biti odigran. Partizan je potpisao ugovor i moraće na teren. Verovatno na teren neće samo iste sudije…

Od izveštača iz Beleka – Stefan Smuđa

0
0

2 Komentara

  1. Tako je Savo, napuštamo utakmicu, istupamo iz lige, vraćamo pasoš nisu nam dali naše sudije i tako to. Uvek neka komedija sa vama hahahaaaa……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter