1
Domaći fudbal

PARTIZAN KRENUO POBEDOM, ALI: Savo ljut na sudije izveo tim pre kraja sa terena! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 22.01.20 u 10:50

Partizan je u prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji pobedio Vitorul 1:0 golom mladog Jovića, ali meč nije završen u predviđenom vremenu.

Mladi Jović doneo je pobedu ekipi Partizana, ali je ona pala u drugi plan. Naime, u nadoknadi vremena sudija nije svirao penal za crno-bele, te je Savo Milošević odlučio da povuče ekipu sa terena. U besu je istakao i da će otkazati naredna dva meča od kojih je prvi za tri sata. Meč je završen malo pre vremena, a Partizan je slavio 1:0.

Već u trećem minutu uzdahe je izmamio pokušaj Đorđa Ivanovića sa distance, posle duplog pasa sa Savom Arambašićem. Potom je i debitant na Partizanovim pripremama u 15. minutu meča imao sjajnu šansu, ali je mreža ostala mirna.

Ekipa Vitorula uglavnom je pretila dugim loptama i tražila je rupu između golmana Nemanje Stevanovića i poslednje linije. Pronašli su je u 29. minutu kada se čuvar mreže crno-belih sudario sa Georgijem Ganeuom.

Sudija je, posle tri minuta pauze zbog bolnih posledica sudara, i konsultacija sa pomoćnikom pokazao na ‘belu tačku’. Penal je izveo Aleksi Pitu, ali ga je Stevanović pročitao i odbranio njegov udarac.

Novu veliku priliku Partizan je imao u 42. minutu. Kreirao ju je Slobodan Urošević solo-prodorom po levoj strani i odigrao povratnu loptu na sedam metara, ali je odatle Ivanović vrlo slabo šutirao.

Dva minuta kasnije stvoren je višak na levoj strani, ali je Filip Stevanović za malo bio neprecizan da posluži Ivanovića pred praznim golom.

Prvo veće uzbuđenje u nastavku videli smo u 56. minutu kada je štoper Vitorula Gabrijel Buta iz slobodnog udarca tukao tik pored leve stative. Crno-beli su odgovorili dva minuna kasnije kada je Nikola Lakčević oduzeo loptu na polovini rivala, povukao kontru i sam je završio, ali šutem pored gola.

U 62. minutu priliku da se upiše u strelce imao je Lazar Pavlović. Za samo desetak sekundi dva puta je šutirao sa distance, ali je oba puta golman Kabuc uspeo da ukroti te pokušaje.

Bolja igra Partizana konačno je naplaćena u 68. minutu. Nemanja Jović, još jedan debitant na pripremama, upisao je prvenac u prvom timu Partizana. Sam se izborio sa poziciju i sa oko 11 metara efektno od stative pogodio za 1:0.

Dva minuta kasnije moglo je da stigne izjednačenje, Luis Munteanu je imao izglednu šansu, ali je Aleksandar Popović dobro reagovao.

Rumuni su u 83. minutu imali sjajnu šansu iz još jednog slobodnog udarca. Ponovo je tukao Buta, idealno prebacio živi zid, ali je pogodio spoljni deo stative.

Partizan – Vitorul 1:0 (0:0)
(Jović 68)

Teren hotela Suenjo

PARTIZAN: N. Stevanović (od 46. Popović) – Lutovac (od 60. Jović), Smiljanić, Vujačić, Urošević (od 46. Brežančić) – Šćekić (od 46. Knežević), L. Pavlović – Lakčević, Ivanović (od 71. Stanojlović), F. Stevanović (od 46. Čolić) – Arambašić (od 46. Škrbić).

VITORUL: Kabuc, Bobok, Ganea, Ciobanu, Birnui, Jakob, Gita, Buta, Pitu, Grosu, Munteanu.
Igrali su još: Musat, Buzbuki, Dusat, Denoir, Rivaldinjo, Janku, Matei, Tiru, Artean.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter