0
Evropske lige

ODE ISTOČNIJE: Nekada velika želja Crvene zvezde, ali i reprezentacije Srbije blizu novog kluba

Objavljeno: 21.01.20 u 18:15

Bio je u nekoliko prelaznih rokova velika želja Crvene zvezde, a govorilo se o tome da bi mogao da obuče dres reprezentacije Srbije.

Nadali su se navijači Crvene zvezde da će se ovaj srpski plejmejker sa švajcarskim papirima preseliti na ‘Maraknu’. Bio je želja u nekoliko prelaznih rokova, ali crveno-beli dres obukao nije. Reč je o 26-godišnjem momku rođenom u Bazelu – Darku Jevtiću.

Bilo je priče i da će obući dres Srbije i to pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali se to nije dogodilo. ‘Plejmejker’ žari i pali u dresu Leha iz Poznanja, ali kako prenose ruski mediji ne još dugo.

Naime, Darko Jevtić blizu je prelaska u Rubin iz Kazanja. Njemu ugovor sa Lehom ističe u junu, ali neće kao slobodan igrač napustiti Poznanj, iako je tako najavio. Leh će od Rusa dobiti minimalno obeštećenja, ali će klub iz Kazanja odmah dobiti pojačane.

Darko Jevtić je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Leh i postigao je šest golova uz pet asistencija. Za poljski tim je ukupno odigrao 192 utakmice i dao je 37 golova uz 43 asistencije.

Prava je šteta što Crvena zvezda možda nije pokušala ponovo da dovede Darka Jevtića, jer se čini da bi bio idealna zamena za Marka Marina koji je obukao dres saudijskog Al Ahlija iz Džede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter