1
Domaći fudbal

EGZOTIČNA PONUDA: Boaći dobio ponudu preko okeana, ali Zvezda mnogo traži…

Objavljeno: 21.01.20 u 16:20

Ričmond Boaći je početkom godine imao dozvolu da napusti klub u slučaju dobre ponude, ali se napadač iz Gane svideo treneru Dejanu Stankoviću.

Meksiko je poslednjih godina postao ‘raj’ za fudbalere koji su se proslavili u Evropi. Najbolji primeri za to je Andre-Pjer Žinjak koji teroriše golmane u dresu UNAL-a. Istim koracima mogao bi Ričmond Boaći. Kako javlja ‘Informer’, za napadača iz Gane zainteresovana je Pačuka. Meksikanci žele rasnog golgetera u svojim redovima.

Ipak, Crvena zvezda traži mnogo, pominje se cifra od četiri miliona evra. Iza svega po svemu sudeći je želja Dejana Stankvoića da zadrži Boaćija na ‘Marakani’. Ako Meksikanci budu uporni i pošalju pomenutu cifru, nema sumnje da bi napadač iz Gane spakovao kofere.

Ovako će se Crvena zvezda okrenuti drugoj varijanti, a to je da proda Milana Pavkova. Juče protiv Arisa sa Kipra moglo se videti da Dejan Stanković uigrava Boaćija i Tomanea, a svoje minute tražiće mladi Nikola Krstović.

FOTO: FK Crvena zvezda

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

1 Komentara

  1. Ovi iz meksičke Paćuke nemaju blage veze s fudbalom. Da oni znaju kakvu šansu imaju da za tričavih 4 miliona zelembaća dovedu takvog rasnog golgetera kao što je Boači. Boači je bio golgeter-terorista u SLS gde je terorisao golmane vanvremenskim golovima iz penala ili iz petarca kada ostane sam i kada ga niko ne čuva!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter