5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Sad već i da se razmisli, kapitenu Zvezde Borjanu stigla ponuda iz Nemačke!

Objavljeno: 20.01.20 u 09:33

Odlične odbrane su privukle pažnju još jednog kluba, posle ponude iz Saudijske Arabije, stigla je nova iz Nemačke.

Stručnjaci su odavno konstatovali da je dobar golman vredan kao pola tima, a često čuvari mreže su heroji, mada nekada ima i druga strana medalje. Ipak, zbog sjajnog učinka ispred gola Crvene zvezde poslednje dve sezone Milan Borjan je u fokusu klubova iz inostranstva i posle Al Ahlija, kako saznaje HotSport stigla je još jedna zvanična ponuda za novog kapitena iz Nemačke. Slavni Štutgart želi da angažuje reprezentativca Kanade, kao temelj ekipe, koja će verovatno od naredne sezone se takmičiti ponovo u Bundesligi. Trenutno su lideri u ‘Cvajti’ i imaju dobru zalihu bodova.

Ponuđeni uslovi za obestećenje su malo preko dva miliona evra, ugovor na dve i po godine, plus opcija produžetka saradnje na još godinu dana, uz dobru platu sa bonusima i pojačanje primanja kada se klub vrati na ‘elitnu’ scenu. Glavni sponzor je automobilski gigant „Mercedes“ i konačno se želi uspon slavnog kluba, kog i sada na domaćem terenu prati u proseku preko 30.000 navijača.

Milan Borjan je izjavio da za sada ne bi napuštao Srbiju, pogotovo ne zbog odlaska u Saudijsku Arabiju, ali videćemo da li ponuda iz Nemačke donosi nešto novo. Krajni rok za ovu priču je 31. januar…

Sjani golman ugovor sa Crvenom zvezdom ima do juna 2022. godine.

FOTO: FK Crvena zvezda

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

5 Komentara

  1. Za dva „kapitena“ i dva „kapitalca“ u timu Crvena zvezda neće dobiti ni četiri miliona, eto koliko se u Ev ropi i svijetu cijene njeni igrači i rezultati. Svi znaju da nema kvalitet i d aigra namještene otakmice!

    0
    0
    Odgovori
    • E neka si ti strucnjak .Sigurno je Mustafa bolji po tvom misljenju . Gledaj one s pasnjaka svog . Toliko o tvoj objektivnosti .

      0
      0
      Odgovori
  2. BOBANE,ne bulazni,Borjan je na zalasku karijere,a ako si gledao jesenji dio lige Srbije vidio si da postaje pomalo neozbiljan i da često pravi velike greške,potcenjuje protivnike i prima golove iz velike daljine.

    0
    0
    Odgovori
  3. Borjan je najbolji pojedinac CZ,treba da ide u MLS,mozda u Toronto . Ne zauzima mjesto stranca,obezbedice egzistenciju I bice blizi familiji. Mozda bi njegov menadzer trebalo da poradi u Tom pravcu,jer do sada nije bilo informacija da postoji ponuda ,sto je krajne cudno s o obzirom na partije u LS i za Kanadsku reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori
  4. Da se razmisli.Razmisliti treba koliko u svoje dzepove rpa terza end company…. Golman kalibra Borjana najbolji golman kvalifikacija i samo dva mliona.Svi znamo da na fudbalskom trzistu takav golman vredi najmanje deset miliona,vi razmisliti ko tu trlja ruke…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter