0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

SVE JE DOGOVORENO: Protivnici su pristali, Partizan u jednom danu igra dva prijateljska meča!

Objavljeno: 19.01.20 u 14:45

Samo dva od 14 dana tokom priprema u Beleku bila su predviđena za odigravanje pripremnih utakmica.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Beleka – Stefan Smuđa)

Fudbaleri Partizana od 15. decembra i gostovanja u Surdulici nisu odigrali nijednu utakmicu. Na prozivci na Teleoptiku 12. januara je saopšteno da će termini odigravanja prijateljskih duela biti 22. i 26. januar.

‘VEĆ JE POTPISAO TROGODIŠNJI UGOVOR’: Direktno iz Beleka – otkriveni novi detalji statusa Umara Sadika!

Ubrzo je bilo poznato da će u drugom terminu protivnik biti slovački Ružomberok, a kako saznaje HotSport, u prvom će se, u sredu, odigrati dva meča.

Naime, odluka stručnog štaba je da se najpre od devet časova po srpskom vremenu snage odmere sa rumunskim Vitorulom, koji sa crno-belima ovih dana ‘dele’ hotel Sueno deluxe, a da potom od 14h rival bude poljska Krakovija.

SA PRAVNOG STANOVIŠTA: Vuletić otkrio šta se dešava oko transfera Filipa Stevanovića

Naravno, cilj je da svi igrači dobiju šansu i biće podeljeni u dva tima. Krakovija je tim poznat po čvrstoj igri i snažnim duelima, a ekipu Vitorula smo imali prilike da gledamo na terenima kompleksa i deluje prilično dobro, sa puno stranaca u svom taboru.

Podsetimo, u prvom delu priprema Partizana radi se na sticanju brzine i snage, a unapred su predviđene tri jake provere u drugom delu priprema, na turniru u Kataru, od 31. januara do 9. februara. Protivnici će biti Lokomotiva iz Moskve, Rostov i moskovski Spartak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter