Fudbaleri Crvene zvezde odradili su pretposlednji trening na zimskim pripremama na Kipru.

Puleni Dejana Stankovića marljivo su razrađivali delove taktike pred sutrašnju prvu kontrolnu utakmicu protiv Arisa.


Igrači crveno-belog tima, po dolasku na teren, odradili su zagrevanja na način na koji će se pripremati pred utakmicu, baš prema preporukama i zamislima kondicionog trenera Federika Panonćnija. Laganim istrčavanjima i razgibavanjem fudbaleri pripremili su se za nastavak treninga.

Zatim se prešlo na parcijalno uvežbavanje tehnike i brzine dodavanja, kao i pomeranje linija. Podeljeni po grupama prvotimci upijali su savete stručnog štaba koji ih je pažljivo i posvećeno uputio u sve detalje plana taktike.

Potom su, podeljeni u dve grupe na skraćenom terenu igrali između sebe. Svaki igrač je dao maksimum, tako da aplauzi Dejana Stankovića nisu izostali. Na pola igre, počeo je jak pljusak, međutim to nije omelo Zvezdine snage da budu još jače i upornije u želji za postizanjem golova. Kako je kiša pojačavala svoj intezitet, tako su i crveno-beli bili sve brži. Na kraju treninga Dejan Stanković je održao kratak sastanak na samom terenu i pohvalio svoje momke.

FOTO: FK Crvena zvezda

Sutra ujutru ih očekuje poslednji trening na zimiskim pripremama u Pafosu, dok je za 17 časova po lokalnom vremenu zakazana prva test utakmica protiv Arisa iz Limasola.