0
Domaći fudbal

DEVETI DAN: Brže, tačnije – efikasnije (FOTO)

Objavljeno: 19.01.20 u 12:59

Devetog dana zimskih priprema na Pafosu u jutarnjim časovim crveno-beli odradili su još jedan trening.

Izabranici Dejana Stankovića pored rada na fizičkoj spremi posvetili su se taktici, da bi na kraju u mini mečevima pljuštali golovi sa svih strana. Bliži se kraj Zvezdinog pripremnog perioda na Kipru. Svakim danom su prvotimci sve spremniji, brži. Puni želje za dokazivanjem izašli su oko 10 časova na teren gradskog stadiona u Pafosu.

Trening je počeo laganim zagrevanjem i razgibavanjem mišića na centru terena. Zatim su kondicioni treneri na čelu sa Federikom Panonćinijem fudbalere Zvezde podvrgli vežbama snage i koordinacije. Uz pomoć elastičnih traka, fitnes i fudbalskih lopti Zvezdine snage su pokazale predan rad sve u cilju što bolje pripreme.

Posle toga se prešlo na prenošenje taktičkih zamisli stručnog štaba na teren. Defanzivna i ofanzivna linija radile su istovremeno na poboljšanju kretnje, kao i na brzini i tačnosti dodavanja. Još jednom se video ozbiljan pristup crveno-belih fudbalera, a trener Dejan Stanković je imao osmeh na licu i aplauzima hvalio svoje momke.

Podeljeni po grupama, nastavili su da igraju fudbal na skraćenom terenu. Ozbiljnim pristupom i takmičarskim duhom  ostavili su utisak visoke motivisanosti i ozbiljnosti. Prvotimci su odradili mini utakmice u kojima se igralo na gol više. Pljuštali su golovi sa svih strana. Ekipa sa najboljom gol razlikom je pobedila, a u kojoj su igrali golman Stanković, pomoćni trener Nenad Milijaš, Degenek, Eraković, Gajić, Jovančić, Vukanović, Ben i Pavkov.

U toku današnjeg dana izabranici Dejana Stankovića odradiće još jedan trening oko 18 časova po lokalnom vremenu.

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter