1
Domaći fudbal

PUNOM PAROM: Novi sistem za kondicionu pripremu igrača Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 18.01.20 u 12:58

Fudbaleri Crvene zvezde u prepodnevnim časovima odradili su prvi današnji trening na gradskom stadionu u Pafosu.

Pored uvežbavanja kretnji i dodavanja, akcenat je stavljen i na istrčavanja u kojima su prvotimci pokazali snagu, volju i karakter.

Vredno je počeo osmi dan Zvezdinih priprema na Kipru. U jutarnjim časovina odrađena su uobičajena merenja, da bi usledila i neophodna aktivacija kroz vežbe zagrevanja i razgibavanja.

Oko 10 časova fudbaleri su izašli na teren gradskog stadiona u Pafosu. Orni za rad i dobro raspoloženi odradili su uobičajeno trčanje i dodatno razgibavanje sve u svrhu dobre pripreme predstojećih izazova. Zatim su fudbaleri otišli na drugi deo terena gde su, podeljeni po grupama, uvežbavali brzinu i preciznost dodavanja, kao i kretanje i otvaranje prostora.

Još jednom su brzina i tačnost obeležili ovu vežbu, a trener Dejan Stanković je neprestano hvalio i podsticao svoje pulene da rade još jače i brže. Golmani su radili odvojeno sa trenerom Gašićem na tehničkim stvarima koji su neophodni za ovaj period priprema.

Poslednja vežba je bila najzanimljivija, ali i najteža. Retku priliku imamo na treninzima da vidimo i tehniku koja je uključena u rad sa fudbalerima. Preko razglasa prvotimci dobijali su znakove kada da krenu sa istrčavanjima, a intezitet i brzina su se postepeno pojačavali. Noge su teške, ali su Zvezdine snage pokazale karakter i psihičku stabilnost, pa su dali svoj maksimum.

U nastavku dana, fudbaleri imaju zaslužen predah, da se dobro odmore, jer ih kroz nekoliko sati očekuje drugi trening.

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda 

0
0

1 Komentara

  1. Ako u takmicharskom timu Zvezde, posle Kipra, budu oni igrachi koji su bili jako spori a bili su standardni igrachi kod Milojevicha i zajedno sa njim nas obrukali u grupnoj fazi LSH, onda od Zvezde ponovo neche biti nishta! Spori igrači-“aut”, brzi igrači-“in”! Hoćemo da Zvezda igra brzo i borbeno! Zar mnogo trazhimo?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter