Fudbaleri Crvene zvezde jutros su od 10 časova odradili jedini trening sedmog dana na zimskim pripremama na Kipru.

Rad na terenu obeležili su efektni golovi posle taktičkih akcija, ali i dobre odbrane golmana.


Izabranici Dejana Stankovića polako privode kraju prvi deo zimskih priprema u Pafosu. Ovog jutra poslužilo ih je vreme, prijatnih 17 stepeni i motivisani igrači koji iz dana u dan upijaju savete i instrukcije stručnog štaba.

Trening je počeo laganim zagrevannem i razgibavanjem na centru terena. Čak i u najsitnijim detaljima momci vode strogo računa i posvećeno se ophode svakom zadatku. Usledila je popularna ševa, a fudbaleri su bili podeljeni u tri grupe. U jednog grupi bio je trener Dejan Stanković, a igračima je prijalo to što je nekadašnji veliki igrač radio sa njima, pa je sve proteklo u ozbljinoj, ali i veoma raspoloženoj atmosferi.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zatim su se Zvezdini prvotimci raširili po celom terenu sve u cilju razrade tehničko-taktičkog plana stručnog štaba. Upijali su momci sve što se od njih tražilo, tako da je jednočasovni taktički trening prošao veoma uspešno.

Tresli su mreže naši napadači, ali su se i golmani istakli odličnim intervencijama. Igračima se samopouzdanje podiže svakim golom i dobri potezom, a stručni štab insistira na brzoj kretnji fudbalera. Zadovoljno su aplaudirali Zvezdini treneri svojim pulenima. Sve se završilo neophodnim istezanjem i oporavkom mišića.

U ostatku dana igrači su slobodni, a verujemo da će lepo vreme iskoristiti za odmor i relaksaciju.