0
Evropske lige

SPAL SE ODRIČE INVESTICIJE DOVEDENE IZ PARTIZANA: Ne sme da preuzme odgovornost na sebe!

Objavljeno: 16.01.20 u 17:24

Marko Janković završava svoju epizodu u SPAL-u, bar je tako ako je verovati sportskom dirketoru kluba iz Ferare.

Platio je SPAL za Marka Jankovića Partizanu 1,8 miliona evra. Reprezentativac Crne Gore je ove sezone u Seriji A odigrao svega 111 minuta. Dovoljno da sportski dirketor SPAL-a Davide Vanjati poruči da je za ofanzivnog vezistu najbolje da promeni klub. On je istakao da Marko ne sme da preuzme odgovornost na sebe.

– Činjenica da Marko Janković nije pokazao sav svoj kvalitet boli. Momak se prosto plaši da preuzme odgovornost. Reč je o fudbaleru koji mora da rešava utakmice. To su njegove karakteristike. Za njega je najbolje da pronađe novi klub gde će povratiti samopouzdanje. Da bude onaj stari Marko kog smo mi doveli iz Partizana – rekao je Vanjati.

Sportski dirketor SPAL-a je istakao da Crnogorac nije bio skupa investicija.

– Nije to bila preterana investicija, ali svaka investicija mora da bude zasnovana na određenim kriterijumima. Trenutno, ni mi nismo srećni, a ni on, jer nije dao ono što može. Mora da ode negde i pronađe kontinuitet.

Ponuda na stolu ima, uglavnom iz Serije B.

– Askoli je jedna opcija. Postoji još ponuda iz Italije, ali i inostranstva – rekao je Vanjati.

Videćemo hoće li Marko Janković zaigrati zajedno u timu sa Nikolom Ninkovićem, kog pak sa druge strane sele iz Askolija…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter