0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NA ZVEZDINOM TRENINGU: Visok ritam, brzina i tačan pas (FOTO)

Objavljeno: 16.01.20 u 13:01

Izabranici Dejana Stankovića danas su u prepodnevnim časovima na gradskom stadionu u Pafosu odradili deveti trening na zimskim pripremama.

Trening je započeo još u hotelu, gde su u velikoj sali fudbaleri odradili neophodnu aktivaciju i zagrejali mišiće za predstojeći rad na terenu. Potom su se uputili ka gradskom stadionu gde ih je dočekao nakvašen teren jer je u jutarnjim časovima padala jaka kiša.

FOTO: FK Crvena zvezda

To nije omelo Zvezdine snage da ponovo budu maksimalno ozbiljni i motivisani. U nastavku treninga na terenu usledile su vežbe snage u kombinaciji sa dve različite lopte. Specifične vežbe sa fitnes i fudbalskim loptama, kao i elastičnim trakama predstavljali su fizički jak trening. Zvezdini prvotimci su ponovo bili maksimalno posvećeni, a o tome govore i pohvale stručnog štaba koje su sve češće. Za to su zaslužni prvotimci koji posao odrađuju na fenomenalan način.

FOTO: FK Crvena zvezda

Potom su se preselili na drugi deo terena gde su, podeljeni po grupama, uvežbavali brzinu i preciznost dodavanja, kao i kretanje i otvaranje prostora. Ritam, brzina i tačnost obeležili su ovu vežbu, a trener Dejan Stanković je neprestano hvalio i podsticao svoje pulene da rade još jače i brže.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zatim su fudbaleri igrali fudbal na dva gola na skraćenom terenu. Momci su zadovoljno držali jak ritam, a osmesi na licu prilikom svakog dodira sa loptom još više su im podizali smaopouzdanje.

FOTO: FK Crvena zvezda

Izabranici Dejana Stankovića danas će odraditi još jedan trening oko 17 časova na gradskom stadionu u Pafosu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter