0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

FILIP STEVANOVIĆ: Ponuda Nice je zaista velika, meni je ipak samo Partizan u glavi!

Objavljeno: 16.01.20 u 14:52

Nakon brojnih ponuda koje su stizale u prethodnim danima u ‘Humsku’ izdvojila se jedna.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Beleka – Stefan Smuđa)

Reč je o ponudi Nice koja je spremna da za Partizanovog tinejdžera Filipa Stevanovića ‘iskešira’ 15 miliona evra. Talentovani tinejdžer je na pripremama sa Partizanom u Turskoj, odvojio je trenutak da govori o ponudi.

HOTSPORT SAZNAJE: Značajno povećana ponuda za Umara Sadika, kako će sada reagovati Partizan?

Da, čuo sam za ponudu, rekli su mi. Ne znam o kojoj sumi je reč, ali sam čitao u novinama da je reč o 15 miliona. To je zaista puno novca, ali iskreno, sada mi je samo Partizan u glavi. Želim ovde da se dokazujem još neko vreme, ipak videćemo šta će uprava reći,’’ rekao je Stevanović samo kojim smo nastavili priču nakon što smo dobili odgovor na goruće pitanje – ističe Stevanović.

Za golobradog fudbalera ovo su već treće pripreme.

– Dosta mi je lakše nego u Antaliji prvi put, jer sam bio veoma stegnut. Sada sam upoznao igrače, družimo se i dosta sam opušteniji. Trudimo se da se što bolje spremimo fizički i prihički za nastavak sezone. Daću sve od sebe u nastavku sezone i pokušaću da iskoristim svaku priliku koju dobijem, naravno ako je dobijem – dodaje mladi fudbaler.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Iza sebe ima debitantski deo sezone iz snova, postigao je pet pogotka na 22 utakmice u svim takmičenjima, uz to je dodao i dve asistencije

– Navikao sam se da se nosim sa pritiskom, još u mlađim kategorijama. Fokus mi je bio na tome da ću preći u jači tim i onda nisam imao taj pritisak. Zahvalio bih se šefu na ovoj prilici što mi je dao, možda sam mogao da upišem koji gol ili asistenicju više, ali bitno je da su svi zadovoljni i idemo dalje – ističe fudbaler Partizana.

Mesto njegovog rođenja navodi se kao Užice, ipak Stevanović ispravlja taj podatak…

– Ja sam rođen u Arilju i došao sam posle završene srednje škole u Beograd sa roditeljima, zaista nemam nikakve veze sa Užicem i nadam se da će to ljudi shvatiti uskoro. Često sam dolazio do Beograda, čak dva ili tri puta nedeljno, na utakmice i turnire, i onda sam shvatio da je bolje da se preselim u Beograd. Sa mnom su krenuli moji roditelji koji su mi dosta pomogli u snalaženju, da nije bilo njih, verovatno bi sve bilo dosta drugačije. Moje Arilje, moje rodno mesto, ostalo mi je u srcu, ali ipak Beograd je sjajna prilika za mene koju nisam smeo da propustim – rekao je Stevanović

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter