0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

E-SPORT: Crvena zvezda esports ušla u PES svet!

Objavljeno: 16.01.20 u 14:35

Crvena zvezda esports formirala je svoju Pro Evolušn Soker sekciju.

Nakon popularnih igara poput League of Legends, FIFA, Heartstone, na red je došla još jedna fudbalska simulacija, naročito omiljena među našim igračima, a to je PES.

Posle osvajanja najvećeg balkanskog League of Legends takmičenja, EBL-a, učestvovanja na prestižnom EU Mastersu, velikih uspeha naših igrača na online i LAN Heartstone i FIFA turnirima, Crvena zvezda se odličila na novi korak i ulazak u svet PES-a.

U KORAK SA TRENDOVIMA: Bundesliga pokreće esport ligu!

Prema rečima sekretara kluba Miloša Krivokapića Crvena zvezda esports je angažovala Stefana Tanaskovića, jednog od najboljih Pro Evolušn Soker igrača u Srbiji, a u planu su još neka dobro poznata imena kao što je Đorđe Milićević.

Obojica imaju veliko iskustvo igranja LAN i Onlajn formata turnira, a iza njih su brojni uspesi na domaćoj i inostranoj sceni, pa nema sumnje da će predstavljati pravo pojačanje za buduća učešća na brojnim turnirima.

Cilj kluba je učestvovanje u trećoj sezoni prestižne e Fudbal Pro lige, takmičenja u kome se nadmeću najveći sveski klubovi poptut Barselone, Arsenala, Mančester junajteda, Šalkea, Seltika, Juventusa.. odabrano društvo kome Crvena zvezda esports svakako pripada.

FOTO: Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter