0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DNEVNIK SA PAFOSA: Jak vetar nije sprečio sklapanje nove taktike!

Objavljeno: 16.01.20 u 21:50

Drugi današnji trening koji su odradili puleni Dejana Stankovića na gradskom stadionu u Pafosu obeležilo je loše vreme, jak vetar ali i veoma ozbiljni i posvećeni fudbaleri Crvene zvezde.

Zbog lošeg vremena i popodnevne kiše, Zvezdine snage su uobičajeno zagrevanje i aktivaciju mišića odradili u hotelu, da bi se oko 18 časova preselili na teren gradskog stadiona u Pafosu.

Iako je kiša padala jakim intezitetom, teren na stadionu je bio u odličnom stanju, a to ne čudi jer crveno-beli u Pafosu imaju odlične uslove za rad godinama unazad.

Stručni štab je za Zvezdine fudbalere i ovog puta spremio ono što najviše vole – loptu. Podeljeni u tri grupe radili su na organizaciji napada i predaji lopte. Vetar je bio sve jači, ali puleni Dejana Stankovića sve vreme su držali visok tempo.

Zatim se prešlo i na igru na dva gola.Timovi podeljeni u dve grupe slušali su savete stručnog štaba i marljivo ih pretvarali u delo. Mogle su se čuti pohvale upućene od strane Dejana Stankovića, ali i ostalih trenera. Potom su, takođe podeljeni u dva tima, ali ovog puta na skraćenom terenu, igrali fudbal i pravili brze akcije koje su ispraćene aplauzima stručnog štaba. Kreirali su naši fudbaleri odlične, brze napade koje su ispraćene realizacijom ofanzivaca.

Momci su se posle sat i po vremena uputili ka hotelu na zasluženi odmor posle dva naporna treninga, a već sutra ih očekuju novi izazovi na zimskim pripremama na Pafosu.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter