3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DA LI OSMESI NEŠTO GOVORE: Stanković se video sa Vujadinom Savićem?! (FOTO)

Objavljeno: 16.01.20 u 23:55

Fudbalere Crvene zvezde na Kipru je danas poestio sada bivši zamenik kapitena Vujadin Savić uz novog saigrača Milana Jevtovića.

Crveno-belo veče u Pafosu. Fudbalere Crvene zvezde u hotelu posetili su bivši igrači ovog kluba Vujadin Savić i Milan Jevtović. Nekadašnji zamenik kapitena Crvene zvezde prvo se javio ‘Gardistima’ Marku Gobeljiću, Milanu Borjanu i Branku Jovičiću, a potom je došlo do sastanka sa novim šefom stručnog štaba crveno-belih Dejanom Stankovićem. Bilo je osmeha koji su nas odmah podsetili na pisanje kiparskih medija da Crvena zvezda želi nazad Savića. Naravno, ta priča bila je daleko od istine i nerealna.

FOTO: FK Crvena zvezda

Sa Vujadinom je u Pafos došao dojučerašnji fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović. On se pozdravio sa svim sada već bivšim saigračima, ali najduže se zadržao sa kumom Brankom Jovičićem.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Kod Miloja su mogli kako hoces izlazci mislim da je kod Dejana disciplina bar se nadam tako da ne znam koliko bi se uklopio

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter