3
Domaći fudbal

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

TRKA JE OTVORENA: Turci nemaju da plate napadača, čekaju se bogati Arapi

Objavljeno: 15.01.20 u 10:03

Ima dovoljno vremena za konačnu odluku tako da crveno-beli žele da izvuku maksimalnu cenu, a ona po svemu sudeći stiže sa Bliskog istoka.

Već nekoliko dana se spominje da Gectepe želi da kupi Milana Pavkova i pojačaju se za nastavak sezone koja startuje za vikend. Ipak, kako saznaje HotSport, turski prvoligaš ne može da ispuni finansijske uslove i za ljubimca „Delija“ mogu da izdvoje samo dva miliona evra. U klubu su procenili da visoki napadač vredi tri miliona evra i spremni su da sačekaju bolju ponudu, pogotovo što trideset posto od obeštećenja pripada Radničkom iz Niša.

Letos se Milan Pavkov nije dogovorio sa Đangsuom i propala je selidaba u Kinu, ali kako saznajemo postoji najava da će doći dobra ponuda iz Katara i da su se javljali iz Sadujske Arabije. Spominjao se kao moguća destinacija i Bordo, mada je iz Francuske u julu bio zaintresovan Amijen, koji je mogao da plati dva miliona evra. Trka je otvorena i čekaju se naredni potezi.

Milan Pavkov je ove sezone odigrao 20 utakmica za crveno-bele, postigao je devet golova i dva puta je asistirao.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Pa dobro bre nemozete prodati ni jednog postenog igraca. Pavkovu ste udrmali karijeru. On je dobar momak ali vode ga losi ljudi znate ko vec
    Posle Liverpula je bilo pravo vreme ali kad neko hoce da se usunja u transfer onda Pavkov strada. I molim vas pustite ga i bez obestecenja bio je lojalan klubi i iim da se oduzio.

    0
    0
    Odgovori
  2. trka, trka (NE)vidjena … cekaju se bogati arapi … ?! pocinje medijska kampanja da opravda rad BANKOMATA !!! bilo bi smesno da nije ZALOSNO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter