0
Domaći fudbal

‘DNEVNIK’ IZ PAFOSA: Znoj na stadionu ‘Jeroskip’

Objavljeno: 15.01.20 u 12:50

Izabranici Dejana Stankovića danas su od 10 časova pre podne odradili sedmi trening po dolasku u Pafos, i to na drugom stadionu pod imenom „Jeroskipu“.

Fudbaleri Crvene zvezde u jutarnjim časovima uputili su se na stadion „Jeroskipu“ na koje su odradili dvočasovni trening. Teren je ponovo bio u odličnom stanju, kao i vreme koje je do sada služi momke.

Počelo je uobičajenom aktivacijom kroz vežbe razgivanja na atletskoj stazi. Kondicioni trener Federiko Panonćini sa svojim saradnicima strogo vodi računa o pripremi treninga da ne bi došlo do istegnuća ili eventualne povrede. Potom su se Zvezdine snage preselile na teren gde su istrčavanjima i aerobnim zagrevanjem spremno dočekali nastavak treninga.

Stručni štab zna da je fudbalerima najveće zadovoljstvo kada je lopta u nogama, pa su i ovog puta, podeljeni u dve grupe radili na tehničkim detaljima dodavanja. Jedna grupa predstavljala je naše defanzivce koji su marljivo radili pod budnim okom pomoćnog trenera Milojevića, dok su drugu grupu činili vezni red i napadači koji su uvežbavali dodavanja na kratkom prostoru. Sve to je pratio šef struke Dejan Stanković, koji je savetima podsticao, naročito mlade igrače, da rade još brže i jače.

Golmani su radili odvojeno sa trenerom Gašićem na tehničkim stvarima koji su neophodni za ovaj period priprema.

Zatim je usledila vežba u dve grupe, koja je podrazumevala uvežbavanje čuvanja lopte na kratkom prostoru. Sve se završilo istrčavanjima različitog inteziteta duž celoh terena.

Veoma profesionalan pristup i marljiv rad izabranika Dejana Stankovića obeleževa svaki trening. Fudbalere Crvene zvezde očekuje još jedan trening u večernjim satima na istom stadionu.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter