0
Domaći fudbal

SLETEO PRVI ZMAJ: Mladi Janković prvo zimsko pojačanje Voždovca!

Objavljeno: 14.01.20 u 14:20

Fudbalski klub Voždovac želi i u nastavku sezone da se osloni na mlade igrače, a to dokazuje i prvi zimski transfer. Voždovac je u svoje redove doveo jednog od najtalentovanijih igrača rođenih 2000. godine, Aleksu Jankovića, koji dolazi iz redova Partizana.

Janković je u prvom delu sezone nastupao u ekipi Teleoptika, i nije tajna da je bio velika želja Zmajeva, po rečima Sportskog direktora Jovana Damjanovića, i najveća u ovom prelaznom roku.

– Prezadovoljni smo što možemo da ozvaničimo Aleksin dolazak u naš klub. Moram da napomenem da je on bio na vrhu naše liste želja, jer se kao fudbaler savršeno uklapa u stil igre koji gajimo, a koji je postao prepoznatljiv. I ono što je još važnije, kao čovek se uklapa u naš igrački kadar i vrednosti koje gajimo u klubu, i jedva čekam da ga vidim na terenu – izjavio je Damjanović.

Aleksi Jankoviću ovo će biti prvi profesionalni ugovor u karijeri, i zbog toga ne krije veliko zadovoljstvo.

– Želeo bih na prvom mestu da se zahvalim šefu struke i upravi kluba na iskazanoj velikoj želji da postanem deo kluba. Presrećan sam što dolazim u klub koji je zdrava fudbalska sredina, i u kojoj dokazano mladi igrači mogu da napreduju. Biće mi lako da se adaptiram jer poznajem većinu igrača, stariji fudbaleri su me sjajno prihvatili i već su mi pružili nekoliko saveta. Kao što rekoh, ovo je klub u kojem mladi igrači dobijaju šansu, a ja ću dati sve od sebe da svoju iskoristim na najbolji mogući način.

Janković se već priključio treninzima prvog tima Zmajeva, i zajedno sa ekipom otputovaće 19. januara u Antaliju, gde će Voždovac provesti drugi deo zimskih priprema i odigrati četiri kontrolne utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter