2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO NAJAVIO POJAČANJA: ‘Plejmejker’ stiže iz Čelsija, napadač iz Novog Sada?

Objavljeno: 14.01.20 u 22:18

Za razliku od ‘večitog rivala’, Partizan bi mogao biti veoma aktivan tokom prelaznog roka, a otkrivene su nove dve mete.

Savo Milošević je danas iz Beleka poručio da bi pojačanja u Humsku mogla da stignu večeras ili sutra. Sada ostaje da se vidi da li je reč o ova dva momka…

Kako piše ‘Mocart sport’, prva želja Partizana je ‘plejmejker’ Danilo Pantić. Vezista je iz Čelsija prošlog leta pozajmljen Videotonu, ali srpski fudbaler nije u planovima mađarskog tima. Nije otišao na pripreme i ostao je da trenira sa ‘B’ timom. To bi moglo da dovede do raskida pozajmice. Sve to će pokušati da iskoristi Partizan i otkupi od ‘plavaca’ vezistu koji je bio sjajan prošle sezone u crno-belom dresu. Ceo posao trebalo bi da završi agent igrača Fali Ramadani.

Podsetimo, Danilo Pantić je 2015. godine za milion i po evra prešao iz Humske u Čelsi. U Partizan se vratio 2017. godine i igrao je dve godine na pozajmici. Odigrao je 91 utakmicu i postigao je 13 golova.

Tu nije kraj, Partizan želi napadača Vojvodine. Pregovori su u toku sa najboljim strelcem Novosađana Bojanom Matićem. On je na 18 mečeva postigao devet golova i dva puta je asistirao. Svojom konstitucijom liči na Umara Sadika, te se smatra da bi bio prava zamena za Nigerijca.

Partizan je trenutno bez drugog napadača, pošto je pozajmicu poslat Petar Gigić. Crno-beli su oko bacili na napadača Javora Nikolu Petkovića, ali se konkretno još ništa ne dešava.

0
0

2 Komentara

  1. „jako dobar komentar sto se Pantica tice. Savo je übo“sto se tice stranaca, i svaka mu cast, ovoga momenta da proda svu cetvoricu Partizan ladno uzima 25 miliona. Nema sta da trazi Pantic pri Savovoj ideji da se igra jos vise ubrza kako bi se pristigla evropa. kod veselog Dace spora glava, sporo razmisljane, spora noga, refleksi. mislim da je Savo podlegao necijem pritisku!?

    0
    0
    Odgovori
  2. Matić je odličan centarfor, a što se tiče Pantića, mislim da on i ako dođe u Partizan neće uspeti da se nametne Miloševiću, jer je neborben i veoma spor, za savremeni fudbal! Ovo su razlozi zbog čega Pantić nije uspeo čak ni u madarskom fudbalu, koji je na nivou naše treće lige!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter