0
Domaći fudbal

PRIPREME ZVEZDE: Fokus na uigravanju četvrtog dana na Kipru

Objavljeno: 14.01.20 u 13:26

Prvotimci Zvezde odradili su oko 10 časova pre podne jedini trening četvrtog dana priprema na Kipru. Rad na terenu gradskog stadiona obeležila je taktika.

Fudbaleri Crvene zvezde naporno treniraju na pripremama u Pafosu. Posle dva dana sa po dva treninga, danas su crveno-beli momci odradili jedan trening u prepodnevnim časovima.

Posle standardne aktivacije, neophodne za pripremu treninga, stručni štab je naše prvotimce poslao na centar terena gde su igrali popularnu ševu u kojoj su učestvovali svi fudbaleri. Osmesi i zadovoljstvo videli su se na licima prvotimaca pa je rad bio znatno lakši.

FOTO: Crvena zvezda

Zatim se prešlo na taktičko uigravanje, što je obradovalo Zvezdine fudbalere jer je ponovo lopta bila u nogama. Detaljan rad i objašnjavanje najsitnijih delova taktike, koju stručni štab na čelu da Dejanom Stankovićem želi da nametne, uveliko daje svoje obrise.

FOTO: Crvena zvezda

Ozbiljno i fokusirano su pristupili naši fudbaleri koji su nešto više od pola sata upijali savete naših trenera. Sve se ponovo završilo osmehom i zadovoljstvom na licu, a Zvezdine snage danas će imati slobodno popodne koje će iskoristiti da napune baterije i odmore za sutrašnje izazove.

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter