0
Evropske lige

‘MURINJOVA VRTEŠKA’ – Veznjak stigao, drugi posle subote odlazi?

Objavljeno: 14.01.20 u 14:45

Deluje da do kraja vikenda dobijamo kraj sapunice oko Eriksena. Agent Danca uveliko pregovara sa Interom oko uslova, sa druge strane Murinjo ne krije da će vezista odigrati možda još dve utakmice a zatim otići.

– Igraće FA kup danas i možda u subotu. Ne znam da li će ostati i posle januara. Ako me pitate da li je ovo najbolji Eriksen mora biti iskren i reći ne, nisam idiot, znam kako stvari idu u fudbalu. Normalno je za igrača na njegovoj poziciji da ne može igrati na najvišem nivou ponekad – izjavio je Portugalac.

MURINJOVA PRVA META: Reprezentativac Srbije prva želja Totenhema!?

 

Kako je preneo Skaj, očekuje se da će u narednih 24 sata biti objavljen prelazak 21-godišnjeg protugalskog fudbalera u londonski klub. Fernandeš će preći na pozajmicu od 18 meseci.

Benfika je postigla dogovore sa Totenhemom i Vest Hemom, ali je Fernandeš želeo da predje u Totenhem, čiji je trener njegov sunarodnik Žoze Murinjo.Totenhem će imati mogućnost da otkupi njegov ugovor po isteku pozajmiceza 65 miliona evra.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – Hotsport

Kako se navodi, ne očekuju se problemi oko dogovora kluba i fudbalera oko ličnih uslova.

Totenhem je želeo da dovede veznog igrača posle povrede Muse Sisoka, koji će tri meseca odsustvovati zbog operacije ligamentata desnog kolena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter