1
Evropske lige

FILIPO INZAGI: Dobro je da su vratili Ibrahimovića!

Objavljeno: 14.01.20 u 22:35

Nekadašnji italijanski fudbaler Filipo Inzagi rekao je danas da će povratak Zlatana Ibrahimovića u Milan biti vrlo uspešan i da će Švađanin obeležiti i ovaj period u dresu italijanskog kluba.

– Igrao sam s njim i jako ga poštujem, dobro su uradili što su ga vratili, potreban im je. Njemu nisu potrebni novac i slava, ako se vratio znači da veruje da može da obeleži i ovaj boravak u Milanu – rekao je Inzagi.

Ibrahimović je postigao gol za italijanski klub već u svojoj prvoj utakmici, te Inzagi smatra da je njegova uloga primećena već i u prijateljskom duelu.

– Čini mi se da je kvalitet pokazao već u prvim utakmicama. Primećena je njegova težina čak i na debiju, ali svakako da ostaje mnogo posla pred njim – kazao je Inzagi.

On se osvrnuo i trenutno formu „rosonera“ i istekao da ima puno poverenja u Paola Maldinija.

– Poznajem Maldinija i verujem mu. Siguran sam da će on i Zvonimir Boban uspeti da izvuku klub iz ove situacije. Svake godine morate resetovati ekipu, ubaciti dva ili tri igrača, i pre svega, biti strpljivi – kazao je Italijan.

Milan trenutno zauzima deseto mesto na tabeli Serije A s 25 bodova, a sldeću utakmicu igraće protiv Udinezea na domaćem terenu.

0
0

1 Komentara

  1. Svaka cast Milanu, doveli su vrhunsko pojacanje i moram priznati da mi je zao ovih likova iz Milana. veliki su klub a raspadaju se. Plus neki igraci im se kockaju non stop, igraju poker, to sam video na Casino Guru sajtu. I to mi je neverovatno i jadno. Tako da Ibrahimovic je velika stvar za Rosonere. Svaka cast i njemu sto je dosao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter