0
Domaći fudbal

TRENER PERUĐE: Sreća naša što Rajković nije došao!

Objavljeno: 13.01.20 u 23:31

Videćemo hoće li poruka trenera Peruđe pomoći Partizanu u dovođenju iskusnog štopera Slobodana Rajkovića.

Prva vest sredinom prošle nedelje bila je da je Slobodan Rajković novi član Peruđe. Nedugo zatim ta vest je demantovana. Samim tim šanse da on potpiše za Partizan su porasle. Te šanse su sada mnogo veće posle izjave trenera tima iz Serije B Sersea Kosmija.

– Mogu slobodno da kažem da smo imali sreće što Rajković nije došao. Nije bio srećan ponudom i samo bi štetio ekipi. Peruđa nije turistička agencija. Svako ko želi da nosi dres Peruđe mora da shvati da je to velika čast. Ovaj klub treba da predstavlja priliku za igrače, a ne da bude obrnuto – rekao je Kosmi i dodao:

– Iskreno mislim da neki igrači nemaju mentalitet i karakter da se bore za plasman u Seriju A. Mislim da bi to bio slučaj i s Rajkovićem da je došao. On jednostavno nije bio ubeđen u ovu priču od početka i mi smo srećni što se ovako završilo.

Slobodan Rajković je sada ponovo najbliži Partizanu, videćemo hoće li dve strane uspeti da se dogovore oko spornih 200 hiljada evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter