0
Domaći fudbal

POTENCIJALNO POJAČANJE PARTIZANA: BATE je kriv što već sada ne nosim crno-beli dres, ali i u Humskoj su neozbiljni!

Objavljeno: 13.01.20 u 17:15

Partizan je u potrazi za novim štoperom, a kandidati su Slobodan Rajković, Slobodan Simović i Uroš Vitas.

Danas je za beloruske medije govorio Slobodan Simović koji se rastao sa timom iz Borisova i sada je slobodan igrač.

– Krajem avgusta je Partizan trebalo da proda Strahinju Pavlovića u Lacio i da kupe mene. Ipak, Pavlović nije prošao lekarske preglede i ostao sam u Belorusiji. Kontaktirao me je Savo Milošević posle meča sa Astanom u plej-ofu za Ligu Evrope, ali nije znao da ja imam još četiri meseca ugovara sa BATE-om – rekao je Slobodan Simović.

Pregovori sa Partizanom su trajali do 31. avgusta. Bilo je tu nekoliko fazi od toga da BATE želi da mu produži ugovor do traženja više novca Beograđanima za transfer.

– Tako je. U prvi mah klub iz Borisova je želeo da me zadrži, pričali su o produžetku ugovora. Samo nekoliko dana kasnije uprava kluba je promenila stav, tražila je Partizanu više novca za mene. Čini mi se da su se čak i dogovorili sa crno-belima oko obeštećenja. Ali, sve se odjednom promenilo poslednjeg dana prelaznog roka. Ljudi iz beogradskog kluba, koji su bili sa Pavlovićem u Rimu, na kraju su i dogovorili sve uslove sa Andrejem Kapskim, ali više nije bilo vremena čak ni da se pošalje novac, a kamoli da se završi papirologija.

Slobodan Simović je sada slobodan igrač, ali Partizan se ne odnosi prema njemu kako bi trebalo.

– Na stolu imam nekoliko ponuda, jedna je iz Visle Krakov. Za sada ne možemo da se dogovorimo oko uslova. Partizan me je ponovo zvao, ali su neozbiljni, danas me zovu, pa ih četiri dana nema. Možda je razlog tome što jesenas nisam igrao mnogo. Imam otvoren poziv i da odem u Mađarsku – rekao je za beloruske medije, Slobodan Simović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter