0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OMLADINCI ZVEZDE POČELI SA RADOM: Titula je prioritet

Objavljeno: 13.01.20 u 15:30

Pripreme za prolećni deo šampionata započeli su i omladinci Crvene zvezde. Na prvom treningu Slavoljuba Đorđevića našlo se 24 fudbalera ispred kojih je postavljen izazov u vidu Omladinske lige Srbije i Lige šampiona za mlade.

Zvezdine omladince čeka vrlo uzbudljivo proleće. Pred četu Slavoljuba Đorđevića postavljeni su visoki izazovi koje će perspektivni trener zajedno sa njegovim izabranicima pokušati da dostigne. U Omladinskoj ligi Srbije Zvezda zauzima prvo mesto sa šest bodova više u odnosu na druoplasirani Brodarac, beležili su zapažene rezultate i u Ligi šampiona za mlade.

Uspešni su bili Zvezdini talenti protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa, pa ih sada čeka novi izazov u vidu meča sa Šerifom u baražu, koji je na programu 11. februara i kojim će se otvoriti prolećni deo sezone. Optimista pred nastavak sezone je Slavoljub Đorđević.

– Uspeli smo da se odmorimo i sad je vreme za rad. Imali smo testiranja u subotu, danas radimo u dve grupe i tokom čitave nedelje ćemo da treniramo po dva puta. U subotu nam je prva utakmica i prvi izazov kada ćemo odmeriti snage sa ekipom Žarkova. Što se očekivanja tiče, kada ste u Zvezdi, onda je sve jasno. Titula je prioritet, ali ćemo se potruditi da i u Ligi šampiona što dalje doguramo. Imamo određene promene u ekipi, ali siguran sam da ćemo se uigrati tokom priprema i spremni dočekati sve izazove – rekao je Đorđević na okupljanju omladinske selekcije Zvezde.

Igrači koji su se pojavili na današnjoj prozivci su: Andrija Katić, Aleksandar Vulić, Ivan Guteša, Lazar Gačić, Stefan Mitrović, Aleksandar Lukić, Mirko Milikić, Vladimir Pavlović, David Pisar, Nikola Savić, Uroš Blagojević, Nikola Stajić, Aleksa Matić, Martin Novaković, Mladen Kovačević, Aleksandar Ilić, Petar Piplica, Andrija Radulović, Nikola Njamculović, Stefan Pešović, Borisav Burmaz, Ilija Babić, Vanja Panić i Mateja Bačanin.

Omladinci će do 24. januara trenirati u Beogradu, zatim odlaze u Veneciju na 12 dana, a potom ih čeka susret sa moldavskim Šerifom u okviru Lige šampiona za mlade.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter