0
Evropske lige

NEĆE PA NEĆE: Srbin je imao prilike, nije se upisao, propala i asistencija! Real bolji nakon penala (VIDEO)

Objavljeno: 12.01.20 u 21:49

U finalu Superkupa Španije navijači su imali priliku da gledaju duel gradskih rivala Reala i Atletika, nakon penal serije slavio je Real.

Ipak, neće pa neće, iako je imao nekoliko izglednih prilika za gol, na kraju je Jović ostao bez pogotka. Najbliži golu bio je u 51. minutu meča, proigrao ga je Luka Modrić, izašao je sam pred golmana, ipak, šutirao je kraj leve stative.

Imao je i priliku za asistenciju, pronašao je sa desne strane Valverdea koji je amaterski reagovao i umesto glavom ka golu, poslao loptu u svoje koleno. Srbin je sa terena izašao u 83. minutu meča.

Bio je Real bolji rival u meču, u prvom poluvremenu je imao priliku i Kasemiro da se upiše u strelce, ali je promašio gol. Tek u 80. minutu preko Morate ozbiljnije je pripretio Atletiko, a ponovo i u 93. minutu preko Viktora Vitola, ali je Kurtoa bio na mestu. Valverde je u 115. minutu startovao na protivnika i zaradio je crveni karton, do kraja su ipak mreže mirovale.

 Nakon produžetaka bilo je 0:0 (4:1), a u penal seriji za Real su pogodili Karvahal, Rodrigo, Luka Modrić i Serhio Ramos bili su precizni za Real Madrid, dok je Sal pogodio levu stativu, a Kurtoa je uspeo da ‘skine’ penal Tomasu, jedini strelac za ‘jorgandžije’ bio je Kiran Tripijer.

Najbolje šanse pogledajte ovde

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter