0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HS SAZNAJE: Španac dobio jaku ponudu iz Emirata, ali on želi ‘kući’

Objavljeno: 12.01.20 u 10:13

Ostaje da se postigne dogovor sa Crvenom zvezdom, koja pokušava da proda vezistu posle šest meseci saradnje.

Precizirao je još krajem decembra Dejan Stanković da u njegovoj viziji tima Crvene zvezde nema mesta za Hose Kanjasa i kako je HotSport najavio vezista nije otišao sa ekipom na Kipar kao i Brazilac Žander. Na njih se ne računa, a Španac je prema našim saznanjima dobio jaku ponudu da karijeru nastavi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Klub iz Dubajia je spreman da kupi bivšeg igrača Espanjola i Betisa, koji za sada ima plan da karijeru nastavi kod kuće u Španiji. Dva drugoligaša su pokazala interesovanje Almerija i Kadiz, ali se nije daleko odmaklo u pregovorima.

Crveno-beli pokušavaju da nešto zarade posle samo šest meseci saradnje, a postoji i opcija da dođe do sporazumnog raskida ugovora sa oba stranca, mada je ova neka krajnja opcija. Sa druge strane Žander ima poziv iz Portugala i sa Kipra, gde je već igrao za nekoliko klubova. Prelazni rok se tek zahuktava i ima vremena za naredne poteze.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter