1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

GRCI PIŠU: Milojević bi mogao da nastavi karijeru kod Marka Marina!

Objavljeno: 12.01.20 u 20:28

Grčki mediji sa velikom pažnjom prate karijeru Vladana Milojevića, a ponovo su mu ‘pronašli novi klub.

Na Svetog Nikolu Vladan Milojević je napustio Crvenu zvezdu, a od 19. decembra ne prođe nedelja da za usluge talentovanog stručnjaka neki klub ne pokaže interesovanje.

‘Gazeta’ navodi da su nakon Kineza i Kiprana interesovanje pokazali i klubovi iz Saudijske Arabije, a da je jedan od njih Al Ahli koji je nedavno predstavio Marka Marina.

Navodi se da se radi o izdašim ponudama, ali da će kao i do sada Milojević mudro vagati šta mu je činiti u nastavku karijere i da će najverovatnije i dalje čekati onu ponudu ‘koja se ne odbija‘.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koga vidite kao naslednika Nemanje Vidića? Ima li nekog iz sadašnje generacije?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Kristijan Gros je u Al Ahli stigao pre dva meseca, ali rezultati pod njim nisu zadovoljavajući te je moguće da će klub potražiti novo rešenje na klupi, a poraz od Al Hilala 3:1 mogao bi da bude ‘kap koja je prelila čašu’. Videćemo da li će Marin i Milojević ponovo sarađivati  i u Saudijskoj Arabiji posle epizode u Zvezdi.

0
0

1 Komentara

  1. U Al Ahli praktično sve tehničke stvari rade Englezi (kao i u svim arapskim klubovima) i Englezi će prvo pogledati kako je igrao klub u kojem je radio trener od navodnog njihovog interesovanja. I šta mislite kako će reagovati kada pogledaju snimke Zvezde, njene porozne odbrane, srednjeg reda koji nije postojao i napada koji je to bio samo na papiru?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter