0
Fudbal

FOTO: FSS

TUMBAKOVIĆ ‘LANSIRAO NOVU BOMBU’: Neće u Zvezdu, ali će igrati na ‘Marakani’ u dresu sa nacionalnim grbom!

Objavljeno: 11.01.20 u 12:45

U FS Srbije su se izgleda na vreme opametili i rešili da u 2020. godini reše sve nesuglasice i u najjačem sastavu napadnu Evropsko prvenstvo.

Na njemu nas nema već okruglo 20 godina, što je mnogo, mnogo je! Izgleda da je Ljubiša Tumbaković postao prvi selektor Srbije koji shvatio šta znače četiri ocila na srpskom grbu – ‘Samo sloga Srbina spasava’. Rešio je da vrati sve igrače koji bi mogli da pomognu ‘orlovima’ da se domgnu prvenstva Evrope.

Prvo je rešen problem sa Lukom Milivojevićem, potom se u tim vratio Matija Nastasić, pa Luka Jović. Sad bi u tim trebalo da se vrati i kapiten Branislav Ivanović.

– Naravno da razmišljam o Branislavu Ivanoviću. Znam da je ovo veoma kompleksno pitanje, ali govorimo o potencijalu igrača koji danas igra u jednoj od najjačih evropskih liga, gde je još kapiten i lider ekipe Zenita. Što se mene tiče, ne vidim nikakav problem oko povratka Ivanovića, sa kojim imam odličan odnos. Imam i potpunu autonomiju u radu i odlučivanju – rekao je Ljubiša Tumbaković za ‘Politiku’ i dodao:

– Razmišljam i u tom pravcu (da ga pozove za meč sa Norveškom). Do tada ima još dosta vremena, a naše odluke moraju da budu brze, tačne i pre svega u interesu srpskog fudbala, a ne nekog pojedinca.

Podsećanja radi, Srbija sa Norvežanima igra 26. marta u Oslu i ukoliko prođe u finalu baraža Lige nacija igraće u Beogradu sa boljim iz duela Škotska – Izrael.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter