1
Domaći fudbal

FOTO: FSS

ŠOK IZ GRČKE: Srbi pokušali da ubiju Darka Kovačevića?

Objavljeno: 11.01.20 u 11:44

Grčka policija otkrila je nove detalje oko pokušaja ubistva proslavljenog srpskog fudbalera Darka Kovačevića u Atini, evo o čemu je reč…

Šok iz Grčke! Policija iz zemlje Helena otkrila je nove detalje istrage oko napada vatrenim oružjem na bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Jugoslavije Darka Kovačevića. Kako prenosi ‘Kurir’, napad na nekada rasnog golgetera naručen je iz Beograda.

To se poklapa sa izveštajem grčke policije koja je dan ranije u tom delu Atine uhapsila dvojicu Srba koji su kod sebe imali pištolje sa prigušivačem. Oni su optuženi za učestvovanje i planiranje napada na Darka Kovačevića.

Bilo je najava da će policija Grčke stupiti u kontakt sa MUP-om Srbije, jer je navodno pištolj sa kojim je pucano na fudbalera poznat našim organima reda. Takođe, sada se ceo slučaj povezuje sa majom prošle godine kada je ispred stana Darka Kovačevića pronađena krv.

Tada je sportski direktor u FS Srbije istakao da se sam povredio i da nije želeo lekarsku intervenciju. Taj slučaj je vrlo brzo zataškan.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter