0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

HOĆE LI PARTIZAN ODOLETI: Lokomotiva dolazi po jednog od najboljih crno-belih igrača! (FOTO)

Objavljeno: 11.01.20 u 17:30

Savo Milošević ga je ‘preporodio’ i sada ga žele iz Rusije.

Partizan će se sutra okupiti u Teleoptiku i u nedelju otputovati na prvi deo priprema u Antaliju. Posle dve nedelje uslediće povratak u Beograd, a onda put u Katar gde će odigrati nekoliko utakmica sa ruskim klubovima.

Među njima i Lokomotivom iz Moskve koja želi da taj okršaj sa crno-belima dočeka sa igračem iz njihovih redova – Takumom Asanom.

IBRAKADABRA: Majstor je ponovo na delu – prvi gol za Milan posle sedam i po godina! (VIDEO)

Kako prenose ruski mediji, japanski reprezentativac velika je želja ‘mašinovođa’ i žele da ga dovedu već ove zome, posle sjajne polusezone u Partizanu i Ligi Evrope.

Na 25 utakmica postigao je šest golova, upisao tri asistencije, ali je posebno impresivan bio njegov finiš 2019. godine, kada se oporavio od povrede stopala i ušao u pun ritam.

RAMADANI ‘UCENIO’ DE LAURENTISA: Ninković potpisuje za Napoli, cena dva miliona evra?!

Videćemo hoće li Partizan odoleti ovoj ponudi. Podsetimo, hitronogog Japanca otkupio je prethodnog leta od Arsenala za milion evra i tada potpisao trogodišnji ugovor.

Stoga, igrač i beogradski klub imaju čvrstu vezu i Rusi bi morali ozbiljno da se ‘otvore’…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter