Generalni direktor Crvene zvezde takođe se obratio predstavnicima medija na prozivci igrača Crvene zvezde na stadionu ‘Rajko Mitić’.

(Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski)


Zvezdan Terzić je okupljenim novinarima najavio da neće biti dolazaka, te da ove zime neće imati o čemu da pišu.

– Biće samo odlazaka. Nagomilan je igrački kadar. Na proleće manji broj utakmica. Merkato će biti u jednom smeru, odlaske će popunjavati mladi igrači. Pravi je tajming tome. Malo ćete pisati o dolascima – poručio je Terzić i dodao:

– Srećni smo što je došao Dejan Stanković, došao je iako zna da će se njemu suditi već posle prvih utakmica. Stanković mi je rekao da tri-četiri iskusna igrača mogu da idu. Ne bih sada o imenima. U svakom slučaju spremni smo da to popunimo, jer smo mnogo investirali u poslednja dva prelazna roka.

Dotakao se i odlaska kapitena Marka Marina ove zime u Saudijsku Arabiju.

– Odlazili si mnogi veliki igrači iz Zvezde, odlazili su Džajić, Pižon i Stanković, pa je Zvezda opet bila dobra i jaka. Marin je sjajan igrač, ali Zvezda će živeti dalje i osvajati trofeje. Njegovim odlaskom ostali smo bez mađioničara, ali zato ćemo fizički biti potentniji na sredini.

Zatim je poručio ko su igrači koji bi trebalo da odu sa ‘Marakane’.

Žander i Kanjas su blizu odlaska. Gajić može da zameni Žandera na levom beku. Tu je Hajdin, za sada ga nećemo vraćati iz Voždovca, on je najbolji levi bek u Superligi, i ako zatreba vratićemo ga.

Zatim je istakao i ko će sigurno ostati član Crvene zvezde.

– Otkriću vam jednu tajnu. Dejan Stanković želi da po svaku cenu ostanu Marko Gobeljić, Milan Rodić, Miloš Vulić i El Fardu Ben. Njemu se ne žuri iz Beograda. Ovde mu je i porodica. Nadamo se da ćemo produžiti ugovor sa njim. Isto tako nam je u svim planovima Borjan. On je planiran za novog kapitena – zaključak je generalnog direktora Zvezde.