2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Igrački kadar je nagomilan, biće samo odlazaka! Otkriću vam jednu tajnu…

Objavljeno: 10.01.20 u 11:57

Generalni direktor Crvene zvezde takođe se obratio predstavnicima medija na prozivci igrača Crvene zvezde na stadionu ‘Rajko Mitić’.

(Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski)

Zvezdan Terzić je okupljenim novinarima najavio da neće biti dolazaka, te da ove zime neće imati o čemu da pišu.

– Biće samo odlazaka. Nagomilan je igrački kadar. Na proleće manji broj utakmica. Merkato će biti u jednom smeru, odlaske će popunjavati mladi igrači. Pravi je tajming tome. Malo ćete pisati o dolascima – poručio je Terzić i dodao:

– Srećni smo što je došao Dejan Stanković, došao je iako zna da će se njemu suditi već posle prvih utakmica. Stanković mi je rekao da tri-četiri iskusna igrača mogu da idu. Ne bih sada o imenima. U svakom slučaju spremni smo da to popunimo, jer smo mnogo investirali u poslednja dva prelazna roka.

Dotakao se i odlaska kapitena Marka Marina ove zime u Saudijsku Arabiju.

– Odlazili si mnogi veliki igrači iz Zvezde, odlazili su Džajić, Pižon i Stanković, pa je Zvezda opet bila dobra i jaka. Marin je sjajan igrač, ali Zvezda će živeti dalje i osvajati trofeje. Njegovim odlaskom ostali smo bez mađioničara, ali zato ćemo fizički biti potentniji na sredini.

Zatim je poručio ko su igrači koji bi trebalo da odu sa ‘Marakane’.

Žander i Kanjas su blizu odlaska. Gajić može da zameni Žandera na levom beku. Tu je Hajdin, za sada ga nećemo vraćati iz Voždovca, on je najbolji levi bek u Superligi, i ako zatreba vratićemo ga.

Zatim je istakao i ko će sigurno ostati član Crvene zvezde.

– Otkriću vam jednu tajnu. Dejan Stanković želi da po svaku cenu ostanu Marko Gobeljić, Milan Rodić, Miloš Vulić i El Fardu Ben. Njemu se ne žuri iz Beograda. Ovde mu je i porodica. Nadamo se da ćemo produžiti ugovor sa njim. Isto tako nam je u svim planovima Borjan. On je planiran za novog kapitena – zaključak je generalnog direktora Zvezde.

0
0

2 Komentara

  1. Nije čudo što je oba interesna grupa na čelu sa Terzićem naparavila ovoliko propusta sa afričkim “kapitalcima” kada on sada najavljuje da će produžitio ugovor sa 32-godišnjim Benom, izuzetno sporim napadačem, neborbenim, sa igračem bez skok igre, sa igračem koji za 2 i po godine u Zvezdi niti jednom nije rešio situaciju “1 na 1”! Ovo je u pitanju neki privatni dogovor sa Milojevićem, menadžerom ovog drugorazrednog “kapitalca”, nemilosrdnog strelca iz penala! Na poziciji desnog krila Ben će ponovo imati status “belog medveda” a rezerve će mu biti Grujić, Simić, Vukanović! I posle Milojevića-Milojević! Ovaj raspad Sistema u Zvezdi može spasiti samo PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori
  2. Terzicu sta je sa tvojom pričom da če Zvezda iz godine u godinu biti jača,, zar mislis sa tim klincima napasti L sampiona i l evrope ni titula ti vise nije zagarantovana ima davas grobari rasture,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter