in , , , , ,

VITAS ZA HS O INTERESOVANJU CRNO-BELIH: Velika mi je čast, Partizan je veliki klub ali… (VIDEO)

FOTO: GENT

Primarna opcija Partizana u zimskom prelaznom roku za Partizan jeste dovođenje kvalitetnog rešenja na poziciji štopera.

Sve je izvesnije da od Slobodana Rajkovića neće biti ništa, a kako je HotSport javio na radaru crno-belih su Slobodan Simović i Uroš Vitas. 

Nekadašnji štoper Rada je u razgovoru za HotSport govorio o mogućnosti povratka u Srbiju, kao i interesovanju Partizana za njegove usluge.

‘PARNI VALJAK’ PALI MAŠINU: Evo kada kreću pripreme Partizana!

– Već nekoliko godina pominje se u medijima moj prelazak u Partizan. Kao i uvek do sada reći ću da mi je velika čast. Partizan je veliki klub, prošle godine smo bili najbliži dogovoru, međutim, Irtiš nije želeo da me pusti – otkriva Vitas.

Štoper ističe da povratak u Srpski fudbal za njega nije prioritet

Ponovo su se pojavile priče o mom povratku u Srbiju. Kao što sam rekao i kada je bilo priče o Vojvodini, reći ć i sada. Povratak u Srbiju nije moj prioritet. U najboljim sam godinama. Odlazak u Kazahstan je bio samo jedan korak kako bih se vratio iz povrede koju sam imao. Spreman sam i želim da dokažem da mi je mesto tamo gde sam bio pre povrede. O mojoj karijeri brine Nikica Polić u koga imam puno poverenje i siguran sam da ćemo zajedno odabrati najbolju opciju

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport

Uroš Vitas je karijeru počeo u Radu za koji je nastupao od 2010. godine do 2013. Potom je proveo dve sezone u Gentu, a nakon toga dve ipo u  u Mehelenu, da bi prethodnu proveo u Irtišu. Nastupao je za selekciju Srbije do 21 godine.

FOTO: GENT

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VELIKE MUKE NAVIJAČA NA ‘OSTRVU’: Mora da putuje 300 kilometara na meč, a živi pored stadiona, evo zbog čega!

HOTSPORT SAZNAJE: Čarls Dženkins se vraća u Zvezdu, evo kada će biti na raspolaganju Šakoti!