2
Domaći fudbal

‚FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Plan Zvezde je da proda jednog napadača!

Objavljeno: 10.01.20 u 11:37

Pregovori se na dva fronta, a bolja finansijska ponuda biće prihvaćena u narednom periodu.

Prilikom kockanja takmičarskog tima za drugi deo sezone sa trenerom Dejanom Stankovićem, rukovodstvo Crvene zvezde je razgovaralo oko daljeg statusa pojedinaca i šta je bitan interes kluba u zimskom prelaznom roku.

Kako saznaje HotSport, pored smanjenja igračkog kadra, ne računjanja na Kanjasa i Žandera primarna je prodaja i napadača.

PROZIVKA NA ‘MARAKANI’: Dvojica stranaca su ipak tu, kao i dvojica novajlija, a nema najavljenog beka… (FOTO)

Prvi na listi je Ričmond Boaći zbog interesovanja pojedinih klubova, ali ako dođe ponuda za Milana Pavkova koja se ne odbija, onda će ljubimac Delija napustiti Ljutice Bogdana.

Razlog je jasan da pored profita nema dovoljno minutaže za oba golgetera plus Portugalac Tomane, koji je letos stigao i imaće još jednu šansu da se potvrdi od februara.

STANKOVIĆ: Želim da napravim novu ličnu kartu Crvene zvezde! Marin nije bio sa loptom na ‘vi’…

Cene za oba napadača se kreću oko tri miliona evra sa čime bi u klubu bili zadovoljni, pa je konkurs otvoren i ostaje da se sačekaju naredni koraci tokom januara.

0
0

2 Komentara

  1. Samo neka prodaju igrace i neka smatraju da je titula osvojena,ima jos dosta da se igra.Imaju dva derbija i 6.bodova do kojih ce Partizan lagano osvojiti.Zatim ostaje razlika 5.bodova koje Zvezda lagano moze da prokocka u 2.utakmice jer smo bili svedoci i u prvom delu prvenstva nisu uspevali da sa jacim timom dodju do bodova bez pomoci sudija i placanja u kesu osvajanje bodova.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakve gluposti čitam u tekstu kao da postoji interesovanje za Boaćija! Ma, taj ne može otići u Moldaviju ili u drugu ligu Kipra! Ako taj ode ove zime iz Zvezde onda ču i ja potpisati ugovor sa Zvezdom! Taj je mogao da igra samo u timu Zvezde dok je trener bio onaj nepomen, što je smenjen!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter