3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan ima nove dve opcije za dolazak štopera!

Objavljeno: 10.01.20 u 09:53

Partizanova prva želja u zimskom prelaznom roku je dovođenje centralnog defanzivnog beka.

Dugo je kao najveća opcija figurirao Slobodan Rajković, što je i dalje slučaj, ali poslednje informacije pokazuju da bi Peruđa mogla da pokvari planove crno-belih.

U Humskoj su morali da pronađu nova rešenja i kako je HotSport saznao, dva nova imena su opcije da pokrivanje ‘najtanje’ pozicije u timu.

DA LI JE BOMBA NA POMOLU: Crvena zvezda se interesuje za fudbalera Rome?!

To su Slobodan Simović i Uroš Vitas. Obojica su trenutno slobodni igrači, a sve zavisi od Rajkovića koji još uvek nije definitivno završio posao sa Peruđom.

Simović je po vokaciji zadnji vezni, ali u poslednje tri godine igra kao centralni bek u poslednjoj liniji.

PARTIZANOVCI ĆE GA JOŠ VIŠE VOLETI: Evo šta Švajnštajger kaže o pobedi Partizana nad Virtusom! (VIDEO)

Vitas je nekadašnji štoper Genta i, kao što je poznato, već duže vreme je na radaru Partizana. Videćemo da li će ovog puta doći do saradnje.

Trener Savo Milošević će u nedelju na SC ‘Teleoptik’ izvršiti prozivku igrača za prolećni deo sezone, a potom ekipu povesti na prvi deo priprema u Antaliju, gde će biti dve nedelje.

Na tragu informacije – Darko Noveski

0
0

3 Komentara

  1. Kakvo vise cekanje Rajkovica, uzimajte Simovica i Vitasa odmah. Ako Rajkovic dodje kasnjie ponudit ti mu 200 hiljada i to je to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter