0
Domaći fudbal

BOMBA U BEOGRADSKOM FUDBALU: Ćulum potpisao za ‘Studente’

Objavljeno: 10.01.20 u 14:49

U više nego bogatoj igrackoj karijeri iskusni vezista nastupao je za OFK Beograd, subotički Spartak, Čukarički, Hajduk iz Kule, rusku Volgu, tuzlansku Slobodu, tiranski Partizan, beogradski Rad…

Milan Ćulum je sada trener petlića u klubu sa Banjice, a za naš portal potvrdio je da je paraf na vernost dao Studentskom gradu.

Iz kluba koji svoje utakmice kao domaćin igra na Starom sajmištu ističu da je u pitanju veliko pojačanje za ovaj klub i upravo uz Ćuluma, možda još neko zvučno pojačanje i okosnicu tima sa pocetka sezone očekuju plasman u Srpsku ligu.

Ćulum je opet iz svog ugla govorio o prelasku u žuto plavu porodicu.

– Na poziv mog prijatelja i nekadašnjeg saigrača iz Čukaričkog Gorana Jankovića, a sada trenera ‘Studenata’ prihvatio sam poziv da budem deo kluba. Usledio je razgovor sa predsednikom Nebojšom Stankovicem i dogovor je lako postignut. Od skoro vodim i selekciju petlića u Radu, klubu gde sam u superligaskom rangu odigrao 50ak utakmica.

– Cilj mi je da se na najbolji način afirmisem uz rad sa mladjim selekcijama i steknem potrebno iskustvo za dalji rad. To je još jedan od razloga zašto sam se odlucio baš za Studentski grad jer čelni ljudi tog kluba imaju razumevanja za moje obaveze. Trudiću se da opravdam očekivanja, budem podrška mladjim igračima i da svi zajedno na kraju sezone slavimo plasman u viši rang.

– Studentski grad je klub sa tridesetogodisnjom tradicijom i mislim da je ovo pravi trenutak za ostvarivanje najboljeg rezultata u bogatoj istoriji ovog kluba – zaključio je Ćulum.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter