0
Domaći fudbal

FOTO: NK Domžale

BIO JE VELIKA ŽELJA TRENERA: Sikimić gazi punom parom i u poznim fudbalskim godinama!

Objavljeno: 10.01.20 u 19:42

Predrag Sikimić predstavljen je kao novi fudbaler Domžala, a u klubu su zadovoljni angažovanjem iskusnog fudbalera.

Potpis ugovora sa tridesetosmogodišnjim Sikimićem izmamio je osmeh na licu sportskogdirektora Domžala Mateja Oražema.

– Nije tajna da je Predrag bio velika želja našeg trenera, koju smo i realizovali. Nije bilo najlakše, ali istovremeno smo svesni da je postigao 12 golova u polusezoni, što u slovenačkoj ligi nije lako. Verujemo da će pomoći našim mlađim igračima, koji će sada imati zaista iskusne igrače od kojih mogu da uče. Sikimić će doneti mnogo trenutnom sastavu, ali biće posebno važan u prve četiri utakmice, kada zbog nepravedno visoke kazne nećemo moći da računamo na Senijada Ibričića – poručio je Oražem.

SIKIMIĆ NE STAJE: BIvši napadač Zvezde doneo pobedu svojoj ekipi (VIDEO)

Domžale je trenutno na šestoj poziciji, a u narednom kolu dočekuju Muru, potom ih čeka težak ritam, gostovanje Tabor Sežani, pa duel sa Celjem i Bravom.

Iskusnom Kragujevčaninu je ovo šesnaesti klub u karijeri. Počeo je u Lirsu potom je nosio dres Timoka, Rada, Vojvodine, Amkara, Urala, Radničkog iz Kragujevca, Smedereva, Aiginijakosa, Kerkire, Singtaura, Voždovca (dva puta), Crvene zvezde, Atiraua i Tabor Sežane.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: NK Domžale / Facebook

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter