0
Evropske lige

NA PRAGU TRANSFERA KARIJERE: Bivši fudbaler Crvene zvezde karijeru nastavlja u Primeri?!

Objavljeno: 09.01.20 u 19:55

Prvotimac Sparte iz Praga Gelor Kanga nalazi se pred selidbom u Španiju! Bivši vezista Crvene zvezde blistao je u dresu češkog kluba, što ga je preporučilo čelnicima Selte.

Klub iz Viga vodi grčevitu borbu za opstanak u La ligi, a pošto je gotovo sigurna prodaja Stanislava Lobotke u Napoli, čelnici Selte zamenu vide u reprezentativcu Gabona.

Kanga je ove sezone na 21. utakmici postigao 11 golova i sedam puta bio asistent. Igra u sjajnoj formi, a rukovodstvu španskog prvoligaša na ruku ide da je bivši igrač Zvezde ušao u poslednju godinu ugovora sa Spartom, pa bi sada Selta mogla da ga dovede za nešto manji novac.

Selta je ove sezone u očajnoj formi, ekipa je postigla samo 10 golova na 19 mečeva i trenutno su na 17. poziciji sa 15 bodova, koliko ima i Majorka na 18. mestu koje vodi u Segundu, bod manje sakupio je Leganjes koji takođe diše za vrat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter