2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

DA LI JE BOMBA NA POMOLU: Crvena zvezda se interesuje za fudbalera Rome?!

Objavljeno: 09.01.20 u 23:52

Kako navodi ‘Korijere delo Sport’ i mediji bliski Romi, fudbaler koji je mnogo obećavao u redovima ‘Vučice’ mogao bi da pojača Crvenu zvezdu.

Reč je o  krilnom fudbaleru Mirku Antonučiju koji je u Romu stigao sa 13 godina i prošao je selekcije omladinske škole kluba, važio je za ‘zalog za budućnost’ i bio je jedan od najboljih mladih igrača Rome.

ZVANIČNO JE STIGAO: Crvena zvezda je potvrdila, Amerikanac je potpisao!

Rimljani žele da ga pošalju na pozajmicu kako bi stekao neophodno iskustvo, a kao klubovi koji su za njega pokazali interesovanje pominju se Sampdorija, Parma, Empoli, Peskara, Majorka i Crvena zvezda. S obzirom da je ekipa Rome već sarađivala sa Partizanom po pitanju Umara Sadika, što se ispostavilo kao pun pogodak, Crvena zvezda bi to mogla da iskoristi kao prednost u pregovorima.

POČELO JE: Dejan Stanković podelio igrače po grupama, dril ih čeka na Kipru!

Antonući je rođen u Rimu, prošao je kao što smo rekli sve selekcije tima, a debitovao je za seniorski tim 2018. godine, odigrao je sedam utakmica, a jedan od njih bio je meč polufinala Lige šampiona u pobedi nad Liverpulom, kada je dobio priliku da na terenu provede 15 minuta.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u drugoligašu Peskari, za koju je odigrao 19 prvenstvenih i dve kup utakmice.

Mladi fudbaler sa Romom ima ugovor do leta 2022, izvesno je da bi ponovo mogla da usledi pozajmica.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter